Disko grupa

O kolesarjenju in kolesarjih. O taktikah in zmagah. O dirkah. Štirje kolesarski navdušenci se zberejo in pokomentirajo dogajanje na dirkah in v kolesarskem svetu. Disko grupa so Blaž, Martin, Matej in Uroš.

Blaž Debevec

Blaž Debevec

V kolesarstvo je vpet od svojega 10. leta, sprva kot tekmovalec, več let je bil “teammate” Tadeja Pogačarja. Po končani članski karieri deluje kot trener v mladinski ekipi Pogi Team UAE. Še vedno je aktiven kolesar v ciklokrosu in na gravel dirkah. Kot bivši šprinter se na klance z veseljem vozi v disko grupi, sploh če gre na kofirajd.

Martin Kozmelj

Martin Kozmelj

IT-jevec, ki se s športom ukvarja tudi v realnem, ne samo v virtualnem svetu. Rad se ukvarja s številnimi športi, kot so kolesarstvo, nogomet, smučanje in badminton. Še raje pa s kavča spremlja tiste, ki to počnejo nekoliko bolje.

Matej Zalar

Matej Zalar

Gravlerski izletnik, ki dojema cesto kot igrišče. Po fizkulturi najraje gleda kolesarstvo. Med kolesarjenjem pije kavo, med pogovori o kolesarjenju pivo. O kolesarstvu že več kot 15 let piše za različne kolesarske medije.

Uroš Škaper

Uroš Škaper

Navdušenec nad kolesarstvom. Ljubitelj kave in tiramisuja. Snovalec kolesarskega podkasta Kofirajd in tisti, ki skrbi, da so stvari vizualno poštimane. Če bi lahko, bi kolesaril vsak dan. V podkastu prevečkrat izgovori besedi “odlično” in “super”.

Disko grupa – Zastrašujoča forma

Če so etape med tednom spočile kolesarje za generalno uvrstitev je bil vikend, kot nalašč za to, da pokažejo...

Več podkastov

Disko grupa – Brez zapletov do prvega dneva počitka

Po devetih etapah se prednost pred zasledovalci meri v minutah. Strta srca na cilju kronometra, na Prati di Tivo...

Več podkastov

Disko grupa – Udarni štart. Bo šlo tako do konca?

Disko grupa – Je La Redoute recept za osvojitev Stare dame?

Zamrznjena Valonska puščica, hladen Liège-Bastogne-Liège, odlično dirkanje naših fantov na dirki Beograd-Banjaluka in mladcev na Eroica Juniores - Nations'...

Več podkastov

Disko grupa – Pidcock ni premagal kozarca Amstla

Brabantska puščica, dirka Amstel Gold, rumeni in rdeči kartoni ter vse ostalo vmes. Tom Pidcock je blestel medtem, ko...

Več podkastov